in english luftkvalitet | prototyperspecifikationer | kontakt
SS
En række forskellige indikatorer

Links til relaterede projekter
Luftkvalitets indikator i Wien
Jordskælvs indikator
The Urban Pollution Monitoring network
Bio Indikatorer

indikator 2
Denne kugleformede indikator kan ses fra alle sider og har høj synlighed fra cykelsti og vej, den kan også hænge fra et træ, æstetisk element. Suppleres evt med en tekst på træet eller lygtepælen for information


skilt
Tredøgns informationstavle, kan placeres så den både kan ses fra vej og cykelsti.
skilt

skilt 2
Eksempler på skilte med dioder


indikator 3
Denne model er baseret på mobilitet og høj synlighed. Den kræver ingen tilladelser at opstille og kan placeres på steder hvor mange passerer f. ex. ved Nørrebrogade/Jagtvej (ca 20.000 cyklister dagligt) eller rådhuspladsen. Det kræver at der kan findes et åbent trådløst netværk i nærheden.

raadhuset
Indikator på Rådhuset i København. Denne indikator er integreret i den eksisterende arkitektur; et vindue i ca 2.sals højde. Det farvede udhæng er vandfast krydsfiner. En motor åbner og lukker vinduet efter forureningsgraden, vinduet fungerer dermed som viser. Lukket vindue=høj forurening. Indikatoren kan ses fra flere sider. Indikatoren fungerer via en vinduesåbner der er forbundet til internettet via en computer. Den suppleres med en stander eller opslag på gadeniveau. En sensor kan evt lukke vinduet ved regnvejr. "ventilation mellem det politiske og det offentlige rum"
397 397